UNIEKE DUURZAME BELEVING

BlueCamp organiseert in samenwerking met een aantal vooraanstaande festivals een onvergetelijk verblijf. Zo kun je tijdens Oerol, HereComesTheSummer en IntoTheGreatWideOpen zorgeloos overnachten bij BlueCamp. Je logeert op een hele bijzondere plek, vaak een natuurcamping van Staatsbosbeheer. Heel rustig en goed verzorgd slaap je in de meest duurzame tent ter wereld, gemaakt van versleten spijkerbroeken. ’s Ochtends gewekt worden met een heerlijk vers ontbijt.

Wil je BlueCamp een keertje boeken voor in je achter tuin of andere locatie voor jouw eigen evenement dan kan dat natuurlijk ook.

Bezoek je een festival dan hoef je eigenlijk alleen maar een goede slaapzak mee te nemen. Je tent staat voor je klaar en iedere ochtend wordt het ontbijt geserveerd door de BlueCamp medewerkers. Je hoeft je alleen maar druk te maken over de voorstellingen en optredens die je graag wilt zien en waar je gaat eten.

Nog geen zin om naar het festival te vertrekken? BlueCamp biedt ook een heerlijke plek waar je kunt relaxen, lezen, een biertje, frisje of een flesje wijn kunt pakken.

Daarnaast is BlueCamp het hele jaar te boeken om jouw evenement van A tot Z te verzorgen. Wil je samen met vrienden een weekendje winterkamperen of een feest in eigen tuin waar je gasten ook kunnen blijven slapen? Alles is mogelijk. Neem gerust contact op en laat je inspireren voor je beste fuif EVER!

Je verblijf op Terschelling tijdens Oerol boek je bij BlueCAMP

Iedere ochtend wakker worden met een vers uitgebreid ontbijt en er staat een fiets voor je klaar. Het enige dat je mee hoeft te nemen is je eigen warme slaapzak. Terschelling is all yours!!

YOUR BLUECAMP ADVENTURE AWAITS...

Boek hier je BlueCamp avontuur bij één van onze partners of neem contact met ons op voor beschikbaarheid en geef je eigen invulling aan BlueCamp.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

‘s Ochtends je tent uit en schuif je direct aan bij het ontbijt. Ga op avontuur met een boswachter of bouw een BlueCamp in je achtertuin. Van ontbijt tot diner en van BlueCamp in je achtertuin tot een compleet veld vol tenten. BlueCamp maakt je uitje compleet.

BlueCAMP biedt accomodaties van 10 tot 35 tenten.

Erop uit met bluecamp

Eten, drinken & gezelligheid. BlueCamp is een ervaring om nooit meer te vergeten en altijd te vinden op geweldige, nieuwe en iconische plaatsen. BlueCamp is een ontmoetingsplaats, of het nu in jouw achtertuin is of op je favoriete festival.

JE EIGEN BLUECAMP TENT?

Met trots presenteren wij in samenwerking met de Waddenvereniging de ‘Wijs met de Waddenzee’ BlueCAMP tent! Jij kan nu ook - net als de wadgidsen – kamperen op de Waddeneilanden in eigen BlueCAMP tweepersoonstent. Met je aankoop help je ook nog eens het waddengebied behouden en beschermen én draag je bij aan een afvalvrije wereld.
Let op: er is een kleine oplage beschikbaar dus bestel snel!

stormtent

 

HOE HET ONTSTOND.

Een duurzaam onderkomen voor wadgidsen van de Waddenvereniging op de Waddeneilanden. Met deze hulpvraag gingen we vijf jaar geleden aan de slag. Het resultaat: een tent van gerecyclede spijkerbroeken, vervaardigd door ESVO in Volendam. Het tentdoek is ontwikkeld in samenwerking met Ten Cate outdoor Fabrics met de gerecyclede denim garens die BlueLoop Originals gebruikt voor haar collectie. Samen maakten wij de allereerste tent van gerecyclede materialen. De ecologische voetafdruk houden we bovendien zo klein mogelijk door de tent in Nederland te maken.

MEER INFORMATIE?

We vertellen je graag over alle mogelijkheden.
Neem gerust contact met ons op
Bluecamp.nl
Erny Gelling
+31(0) 653 818 949
Pollaan 43
7202BV Zutphen

of vul onderstaand formulier in.

Je bericht is succesvol verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets mis, refresh de pagina en probeer het opnieuw.

BLUECAMP © is een onderdeel van eGG Concepts B.V. | KVKnr : 08203677 | BTWnr : NL821158806B01