Slapen onder versleten spijkerbroeken
OP Watersport Camping Heeg

Wakker worden in het watersport hart van Friesland? Watersportcamping Heeg heeft in samenwerking met Blue LOOP Originals een ecologisch overnachtingsconcept ontwikkeld dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCamp.

BlueCamp bestaat uit een kampement van comfortabele, all-weatherproof tweepersoonstenten. Duurzaam overnachten in tenten, waarin acht versleten spijkerbroeken zijn verwerkt en een grondzeil dat voor 100% bestaat uit gerecycled materiaal. Alle voorzieningen van de camping zijn voorhanden. Je boekt een tent voor een weekend, midweek of een hele week. Je kunt een BlueCamp tent boeken met ontbijt of in combinatie met een Valk zeilboot. Ga je voor de volledige ervaring, dan boek je het avondeten en een Dutchtub erbij.

Kortom: BlueCamp is wat ons betreft een unieke, duurzame innovatie en een ervaring om nooit meer te vergeten. Genieten in Heeg deze zomer. Op steenworp afstand van Leeuwarden – de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Slapen op één van de mooiste plekken aan het Heegermeer, ‘s ochtends ontwaken met een heerlijk vers ontbijtje. De Camping hosts zorgen voor een ontspannen en gastvrij verblijf, waarbij je niets te kort komt. Eigenlijk hoef je alleen je zwembroek in te pakken.
Nog enkele tenten te boeken!
HET HELE SEIZOEN

Het hele seizoen

Kijk op de website van WatersportCampingHeeg om de beschikbaarheid te checken bij het team.

Boek een BlueCamp arrangement

De tent is geschikt voor 2 personen. Heerlijk ontwaken met een lokaal verzorgd biologisch ontbijt. Wil je je verblijf upgraden met een zeilboot, diner voor twee of een HOT Dutchtub, het kan allemaal. Aan de oever van het Heegermeer of knus onder de gezamenlijk tarp die als verbinder in het hart van het kampement is opgebouwd.

Laat je verwennen en relax bij Watersportcamping Heeg.

BLUECAMP © is een onderdeel van eGG Concepts B.V. | KVKnr : 08203677 | BTWnr : NL821158806B01