Slapen onder versleten spijkerbroeken
OP LANGE PAAL TIJDENS HCTS 2019

Wil je heerlijk wakker worden aan het wad tijdens HCTS? De organisatie van HCTS en ITGWO heeft in samenwerking met Blue LOOP Originals een ecologisch overnachtingsconcept ontwikkeld dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCamp

BlueCamp bestaat uit een kampement van 35 comfortabele, all-weatherproof tweepersoonstenten. Duurzaam overnachten in tenten, waarin acht versleten spijkerbroeken zijn verwerkt en een grondzeil dat voor 100% bestaat uit gerecycled materiaal. De sanitaire voorzieningen op de Staatsbosbeer camping Lange Paal bestaan uit een wasgelegenheid, diverse toiletten en douches voorzien van zonnepanelen. Verder wordt er voldoende zonne-energie opgewekt om je smartphone en andere devices op te laden.

Kortom: BlueCamp is wat ons betreft een unieke, duurzame innovatie en ervaring om nooit meer te vergeten. Genieten van Vlieland tijdens Here Comes The Summer, slapen op een mooie plek dicht tegen het wad en ‘s ochtends ontwaken met een heerlijk vers ontbijtje. De BlueCamp hosts zorgen voor een ontspannen en gastvrij verblijf, waarbij je niets te kort komt. Eigenlijk hoef je alleen je slaapzak en kussen maar in te pakken. Er zijn maximaal 35 tenten beschikbaar op wadveld 4, van Staatsbosbeheer camping Lange Paal.

Nog enkele tenten te boeken!

Weekend 3-5 mei

Here Comes The Summer vind plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei op en om Kampeerterrein Stortemelk. Volwassen tickets zijn uitverkocht, kindertickets zijn hieronder nog wel te koop. Meer informatie over de verschillende tickets, overnachten en boottickets is onderaan deze pagina te vinden.

Boek een BlueCamp arrangement

De tent is geschikt voor 2 personen en iedere ochtend word je gewekt met een heerlijk lokaal verzorgd biologisch ontbijt. Lekker in de ochtendzon of knus onder de gezamenlijk tarp die als verbinder in het hart van het kampement is opgebouwd.

Het enige dat je mee hoeft te nemen is je eigen warme slaapzak.

BLUECAMP © is een onderdeel van bluelooporiginals