Slapen onder versleten spijkerbroeken
op een unieke plek tijdens OEROL 2019

Wil je heerlijk wakker worden te midden van de bossen en de duinen tijdens OEROL 2019? OEROL heeft in samenwerking met Blue LOOP Originals een ecologisch overnachtingsconcept ontwikkeld dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCAMP.

BlueCAMP bestaat uit een kampement van 25 comfortable, all-weatherproof twee-persoonstenten. Duurzaam overnachten in tenten, waarin acht versleten spijkerbroeken zijn verwerkt en een grondzeil dat voor 100% bestaat uit gerecycled materiaal. De sanitaire voorzieningen op de Staatsbosbeer camping bestaan uit een wasgelegenheid, diverse toiletten en douches voorzien van zonnepanelen. Verder wordt er voldoende zonne-energie opgewekt om je smartphone en andere devices op te laden.

Kortom: BlueCAMP is wat ons betreft een unieke, duurzame innovatie en ervaring om nooit meer te vergeten. Genieten van OEROL, slapen op een mooie plek dicht tegen het wad en ‘s ochtends ontwaken met een heerlijk vers ontbijtje. De BlueCAMP hosts zorgen voor een ontspannen en gastvrij verblijf, waarbij je niets te kort komt. Eigenlijk hoef je alleen je slaapzak en kussen maar in te pakken.
Er zijn 25 tenten beschikbaar op veld De Duif op Staatsbosbeheer camping West.

Rent-a-tent & Breakfast

Je kan BlueCAMP Rent-a-Tent & Breakfast boeken voor deze periodes:

Weekend #1 | 4 nachten
aankomst donderdag 13 juni | vertrek maandag 17 juni 2019

Midweek Monday | 3 nachten
aankomst maandag 17 juni | vertrek donderdag 20 juni 2019

Weekend #2 | 3 of 4 nachten*
aankomst donderdag 20 juni | vertrek zondag 23 of maandag 24 juni 2019*

Check-in op de dag van aankomst na 15:00 uur. Je checkt uit voor 11:00 uur op de dag van vertrek.

 

Boek een BlueCamp arrangement

De tent is geschikt voor 2 personen en iedere ochtend word je gewekt met een heerlijk lokaal verzorgd biologisch ontbijt. Lekker in de ochtendzon of knus onder de gezamenlijk tarp die als verbinder in het hart van het kampement is opgebouwd.

Het enige dat je mee hoeft te nemen is je eigen warme slaapzak.

BLUECAMP © is een onderdeel van bluelooporiginals